Versenyengedély igénylés

MIÉRT van szükség versenyengedély kiváltására?

Versenyengedély
Versenyengedély

2014 februárja óta a footgolf sportág a Magyar Minigolf Országos Sportági Szakszövetség hivatalos sportágaként van jelen Magyarországon. Így lehetőség nyílik a footgolfot professzionális szinten is űzni, ehhez kell a versenyengedély. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a versenyeken csak versenyengedéllyel rendelkező játékosok vehetnek részt, de a Magyar Footgolf Bajnokság fordulóin csak a hivatalos játékengedély tulajdonosainak eredményei számítanak bele.

KI válthat ki a versenyengedélyt?

Bárki igényelhet versenyengedélyt, nemtől és kortól függetlenül. Egyetlen feltétele van a játékengedély kiváltásának: valamelyik egyesülethez való tartozás. Ha esetleg még nem vagy tag, a szövetség keretein belül több egyesülethez is csatlakozhatsz.

HOGYAN válthatod ki versenyengedélyed?

Nincs más dolgod, mint az alábbi igénylőlapot kitölteni, csatolni egy igazolványképet, és rányomni az “Elküld” gombra. A versenyengedély és a pályahasználati kártya kiváltása összesen 2.900 forintba kerül, melyet a 16200010-10003918-as MagnetBankos bankszámlaszámra kérünk átutalni. Bármilyen további kérdés esetén állunk rendelkezésedre a footgolf@footgolf.hu email címen.

MENNYIBE KERÜL a versenyengedély kiváltása?

A versenyengedély kiváltása 2.900 Ft-ba kerül, melyet a 16200010-10003918 MagnetBank bankszámlaszámra kérünk átutalni. Kérjük, a számlázási címet töltsd ki, hogy a legpontosabban el tudjuk készíteni a számládat. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre a footgolf@footgolf.hu címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

google-site-verification: google7bf87d2f8d6d4e0b.html