Pünkösdi Scramble – összefoglaló

Az esős napok után igazán jól esett végre egy kis napsütés, az pedig már csak fokozta a hangulatot, hogy háromnapos hétvége adatott meg nekünk múlt hétvégén. A plusz egy napot azonnal ki is használta egyesületünk, és természetesen most is csak a footgolfon járt az eszünk. Így alakult, hogy a hétfői ünnepnapon is a golfpályán találtuk magunkat.

De ha már itt volt ez a remek lehetőség, gondoltuk újítunk kicsit, így a világon elsőként megrendeztük a Pünkösdi Scramble kupát, melynek lényege, hogy párokba rendeződve haladnak végig a játékosok a pályán, és a két játékos együttesen küzdi végig a különböző lyukak nyújtotta akadályokat.

Pünkösdi Scramble nyertesei
Pünkösdi Scramble nyertesei

A játék során a párok két labdával játszottak, és mindig a jobb pozícióban lévő labda helye volt mérvadó a következő rúgásnál. Ennek köszönhetően a hétfői bajnokság során előtérbe került a csapatszellem, és a játékosok egymást erősítve játszották végig azt a bizonyos 18 lyukat.
Az eredmények lenyűgözőek lettek, a www.bemutato-auto.hu nevében Török László által felajánlott fejenként 20 perces sétarepülést Bakó Attila és Balán Zoltán élvezheti, akiknek ezúton is gratulálunk! A második helyen Flink János és Zsuppán Péter végzett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Czirbus Tamás és Simonyi Gábor állhatott fel.

Pünkösdi Scramble eredményei
Pünkösdi Scramble eredményei

Köszönjük mindenkinek aki eljött és reméljük, hogy olyan jól éreztétek magatokat, mint mi!

Szerző: Feledi Fruzsina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.