Magyar Footgolf Bajnokság – 2015

 1. forduló

Ismét eltelt egy hét és csodaszép napfényes vasárnapra ébredhettünk. Hihetetlen, de máris túl vagyunk 7 napon a III. Magyar Footgolf Bajnokság első rúgásai óta! Biztosak vagyunk benne, hogy sokan gondolják úgy, hogy bárcsak a múlt vasárnapon is ilyen szép idő lett volna, mint ma. Mi is így gondoljuk, hiszen a hosszúra nyúlt első forduló alatt jól jöttek volna a melengető napsugarak, azonban csak a hideg szél volt az, ami köszöntötte a bajnokság játékosait.

A szél pár embernek sikert hozott magával, míg sokaktól ezúttal távolabb fújta a dobogós helyezést. A legügyesebb férfi játékosunk Czirbus Tamás volt 72 (Par) rúgással, őt követte Tajtyi Róbert a maga 73 rúgásával és Papp Péter szintén73 labdaérintésével. A legjobb női játékosunk Fridrich Edina lett 93 rúgással, az első helyezettnek járó oklevelet pedig Csorvási Dominik (106) vehette át junior kategóriában. A kupagyőztes Flink János lett, aki a hideg játék után egy a Mariott által felajánlott 2 fő részére szóló ajándék fitness terem belépővel kombinált wellness nap keretein belül melegedhetett fel a forró szaunában.

A tavasz melege egyre közeledik és ahogyan búcsút intünk a húsvéti nyuszinak, máris itt lesz a következő forduló. Addig mindenki végiggondolhatja, mi az, amin még javítania kell, mi miatt sikerült jól vagy rosszabbul az első forduló. Érdemes sokat gyakorolni, főleg egy ilyen szép tavaszi napon, hiszen a ragyogó időben semmi sem vonhatja el figyelmünket a játékról. A sok gyakorlás mindig meghozza gyümölcsét. Vajon kinek a neve lesz a kupára vésve idén? Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá!

Feledi Fruzsina

footgolf_bajnoksag_1-fordulo
A 2015-ös Magyar Footgolf Bajnokság 1. forduló díjazottjai

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.