Marshall-képzés

A szabály az szabály – Így készülünk a Bajnokságra

 

Aki járt nálunk, az tudhatja, hogy mennyire fontos számunkra az igazi fair play és a szabályok pontos követése. Ezért is alkalmazunk Marshallokat, hogy mindig legyen a játékosok mellett valaki, aki mentes a nagy izgalmaktól, aki csak arra figyel, hogy minden rendben menjen és az eredményhirdetésnél mindenki tudja, hogy egy tiszta játék keretein belül lett első az, akit épp megtapsolunk.

A szabály az szabály
Marshallképzés

Mi is tudjuk, hogy a Marshall lányok más és más karakterűek, így még fontosabb volt, hogy a 2015-ös szabályváltoztatásokat egy képzés keretein belül tisztázzuk számukra.A tegnapi nap (2015.02.13) folyamán össze is ült egy kisebb csapat és minden kérdéses helyzetet átbeszéltek. Nem volt teljes az összhang, viszont egy dologban megállapodtak: a szabály az szabály. Az idei évtől kezdve ezeknek a Marshall-képzéseknek köszönhetően egy még felkészültebb csapattal kezdhetünk neki a bajnokságnak.

Kérünk titeket, hogy olvassátok el jól a körbeküldött szabályokat, és ha bármi kérdésetek van, akkor azt a játék megkezdése előtt tegyétek fel, ugyanis az idei évtől nincsenek kifogások, aki megszegi a szabályokat, annak számolnia kell a büntető pontokkal is. Bízunk abban, hogy könnyedén megbirkózunk majd az akadályokkal és együtt emeljük magasabb szintre a hazai footgolf bajnokságokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.