Fradi Footgolf Kupa

Az időjárás jelentést elnézve félve hajtottuk álomra a fejünket szerda este, de szerencsénkre a reggel napsugarakkal ébresztett bennünket. A gyönyörű idő egy nagy napot kísért végig egyesületünk életében, hiszen Magyarország legkedveltebb és legeredményesebb futball csapata, a Ferencvárosi Torna Club (Fradi) látogatott el hozzánk a csütörtök délelőtti órákban, hogy csapatépítés közben se kelljen elszakadniuk a labdáiktól.

A megnyitást követően flightokba rendeződve vették be a golfpályát a zöldbe öltözött játékosok, hogy egymást bíztatva – vagy éppen ugratva – próbálják ki ezt a játékot.

A Footgolf Academy Hungary csapatát is magával ragadta a hangulat, hiszen a baráti szurkolások és a csapattársi verseny rengeteg nevetéssel párosult. A Marshallok vidáman sétáltak végig a pályán, lejegyezve a remek eredményeket.

Örömmel tapasztaltuk, hogy milyen kitűnő a csapatszellem és mennyire összetartanak a játékosok, akik a csodás eredmények után születésnaposukat, a 24 éves Emir-t dallal és tortával köszöntötték! (Neki ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk a Footgolf Academy Team nevében! 🙂 )

A mai napon a legügyesebb játékosnak Haris Attila bizonyult 37 rúgással. Őt követte Böde Dániel a maga szintén 37 találatával. Közöttük “szétrúgás” döntötte el a helyezések sorrendjét.
Szintén szétrúgás döntött a harmadik hely sorsáról. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára végül Dibusz Dénes állhatott fel 38 rúgással.

A Magyar Footgolf Bajnokság fordulói között igazán jól esnek az ilyen remek hangulatú csapatépítő footgolf kupák, melynek során a csodaszép Academy golfpálya és a friss levegő is magával ragadja a vállalkozó szellemű játékosokat. Köszönjük a Fradinak, hogy minket választottak, reméljük, hogy hamarosan viszontláthatjuk őket egy hasonlóan vidám játék keretein belül!

Fradi a footgolf pályán
Fradi a footgolf pályán

 

Szerző: Feledi Fruzsina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.