Farsangi télbúcsúztató kupa

Verőfényes napsütéssel búcsúztatták a telet a footgolf játékosoknak öltözött busók az Academy Golf budapesti pályáján. A farsangi kupának álmodni sem lehetett volna szebb időt így február vége felé közeledve. Igaz, hogy a játék végén kicsit megtréfálta a játékosokat a szél, de rengeteg D-vitamint szívhattunk magunkba most szombaton (2015. február 21-én) a 18 lyuk teljesítése közben.

A Farsangi kupán tesztelték a Marshallok először a GolfGameBook alkalmazást, amelynek segítségével a játékosok végig nyomon követhették egymás eredményeit. Ennek köszönhetően mindenki izgatottan számolgatta, mennyit kell rúgnia a hátralévő lyukakon ahhoz, hogy előrébb kerüljön a kupa ranglétráján.

A megjelent játékosok igazán jól teljesítettek, méltó visszatérés volt ez a hónapokig tartó „téli álomból”. A legügyesebb férfi versenyzőnk a II. Magyar Footgolf Bajnokság győztese, Zsuppán Péter volt, aki amellett, hogy a dobogó tetejére állhatott, még a Karakas Attila által felállított pályacsúcsot is elérte, ami 18 lyukon 62 rúgást jelent. Ezúton is gratulálunk neki ehhez a remek teljesítményhez, úgy tűnik, a tél sem zökkentette ki a bomba formából! A második helyezett férfi játékosunk Balázsi Csaba lett 69 rúgással, a harmadik helyezett pedig Szabó László szintén 69 rúgással. Női játékosaink közül a Farsangi Kupa nyertese Németh Renáta lett, aki 103 rúgással teljesítette a pályát, míg a második helyezett Fridrich Edina 117 rúgással jutott el a 18. lyuk végére.

Mindenkinek gratulálunk az elért teljesítményhez, igazán szépen indul a 2015-ös év. Mi már izgatottan várjuk, hogy ilyen erős kezdés után milyen lesz a folytatás…

Na, és Ti?

A Farsangi télbúcsúztató kupa képeit elérhetitek a facebookon!

Szerző: Feledi Fruzsina

A Farsangi télbúcsúztató kupa eredményei
A Farsangi télbúcsúztató kupa eredményei

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.