A Wasteels kupa sikere

Legjobb újonc:

Életében először footgolfozott, de mindjárt egy díjjal gazdagodott Élő Tamás. Sikerének értékét növeli, hogy csak a döntő kapujában kellett fejet hajtania a kieséses szakaszban, miközben az első két kör alapján első helyen végzett versenyzőt is kiejtette.

Legjobb külföldi játékos:

Az első két kör (18 lyuk) teljesítése után a külföldi versenyzők közül Aerts David érte el a legjobb helyezést (8. hely, 73 rúgás).

Női győztes:

Immár sorozatban a 3. alkalommal nem talált legyőzőre Dorner Alexandra a női versenyben, miközben a férfi mezőnyben is az előkelő 16. helyen zárt.

Wasteels Cup:

Balázsi Csaba, egyesületünk versenyzője a 2 kör (18 lyuk) teljesítése után a 3. helyet szerezte meg, mellyel az összetettben átvette a vezetést.

2. helyen Simonyi Gábor, a strandlabdarúgó válogatott kitűnősége végzett, aki így az összetett 4. helyét is magáénak tudhatja.

1. helyen Bogár Krisztián, az FTC Futsal csapatának kitűnősége végzett. Pechjére a kieséses szakaszban a bomba formában játszó újonccal került össze, aki a vesztét okozta. Egy szétlövésben még igyekezett megragadni az esélyt, hogy duplázni tudjon, ám lövése, ha csak centikkel is, de rövid lett. Nagyszerű teljesítményéhez gratulálunk!

FGH Cup:

A 3. helyezést Papp Péter érte el a kieséses szakaszban. Egész napos kiemelkedő tevékenységét koronázta meg e helyezéssel. Megengedett doppingként a családja támogatását is igénybe vette. Kritikus kisfia egyre jobb és jobb teljesítményre sarkallta. A hátrom között miközben a döntőbe jutásért dúlt az ádáz küzdelem, eltaktikázta magát. Nyerni akarta a flightot, holott csak be kellett volna sétálnia a fináléba. Az állandó maximalizmusa lett a veszte. Ám eredménye így is kiemelkedő. Az első és a második helyezett kivételével mindenki örömmel cserélne vele.

Christophe Baeten a 18 lyukú versenyben olyannyira megtanulta a pályát, hogy a döntőben csak a későbbi győztes előtt kellett fejet hajtania. A kisdöntőbe jutásért vívott versenyben egy par alatti teljesítményt kellett elérnie a továbbjutáshoz, amelyet a 7-es lyukon bravúros 25 méteres lövéssel ért el. A döntőbe jutásért már minden veszni látszott, de Papp Péter jó vendéglátóként akaratán kívül „maga lé engedte” őt. A döntőben az első körben ugyanaz a természeti akadály mentette meg a vereségtől, amely a döntőbe jutásért is segítségére volt. A megismételt döntőben hihetetlen események következtek számára. Újra ugyanaz a természeti akadály volt segítségére, amely előtte már kétszer támogatta, ám az adott feladat, amelyet előtte kétszer már megoldott, most megoldhatatlanná vált. Teljesítménye így is csak szuperlatívuszokban mérhető. Méltó helyre került a második hely. Aki így tud küzdeni, annak „helyén a szíve”.

Zombori Zalán egyik fő esélyeshez méltóan végig kitűnő teljesítményt produkálva a döntőben hihetetlen izgalmak után abszolválta az első helyet. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a döntőben soha nem volt hátrányban, végig kezében tartotta az eseményeket, az ellenfelének bravúrt bravúrra halmozva sikerült csak tartania a lépést. Jutalma egy három napos két éjszakás kétszemélyes wellness hétvége lett félpanziós ellátással a Tisza Balneum Hotelben! Gratulálunk Zalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.